Mgr. Zuzana Slámková

Narodila sa 11.7.1979 v Piešťanoch, kde absolvovala gymnázium a neskôr štúdium na hotelovej akadémii s nadstavbou. Získala tu diplom IES. Je absolventkou Univerzity sv. Cyrila a Metoda v Trnave, odbor Marketingová komunikácia, kde získala titul Mgr. Hovorí plynule anglicky a nemecky. Divadlu a spevu sa venuje od roku 2000, kedy sa stala víťazkou ceny ,,rádiotalent,, v televíznej speváckej súťaži Talent 2000.

Filmografia
2008 – videoklip – Zana (hl.postava + spev)
2009 – seriál – Prvé oddelenie (epizódna postava)
2010 – TV film – Orest z rodu čarodejníkov (vedľajšia postava)
2011 – seriál – Nevinní (epizódna postava)
2012 – scripted reality – Súdna sieň (epizódna postava)
2012 – seriál – Dr.Dokonalý (epizódna postava)
2012 – reklama – Fio Banka (hlavná postava)
2012 – študentský film – Deti sú deti (hlavná postava)
2013 – seriál – Dedičstvo (hlavná postava)
vek: 34
výška: 171 cm
váha: 55 kg
farba očí: modrá
Farba vlasov: blond
jazykové znalosti: anglicky – plynule, nemecky – plynule
zvláštne znamenia: tetovanie na krížoch
Iné zručnosti a schopnosti: Vodičský preukaz typu A,B, jazda na koni

 

IMG_5182